woning Aalburg
Informatie over woningen en de huizenmarkt in Aalburg.

Wonen en de huizenmarkt in gemeente Aalburg. Daarover kunt u meer informatie vinden op deWoonwijk.nl. Via onderstaande links vindt u de meest recente gegevens over bijvoorbeeld de gemiddelde WOZ waarde van het afgelopen jaar van woningen in Aalburg.

Huurwoningen

Onderstaande koppelingen bieden speciaal informatie over het aantal huurwoningen in de gemeente Aalburg. Hoeveel huurwoningen zijn er in totaal en hoeveel huurwoningen daarvan zijn in bezit van woningcorporaties?

Gegevens van het CBS

De informatie die wordt weergegeven zijn afkomstig van het Centraal Bureau voor de statistiek. Het zijn de meest recente bekende gegevens. Nadat u de informatie over bijvoorbeeld de WOZ waarde of aantal koopwoningen of huurwoningen heeft bekeken kunt u meer gedetailleerde gegevens per wijk in Aalburg bekijken.

Klik hieronder door naar meer gegevens over de huizenmarkt van Aalburg:

WOZ waarde in Aalburg

Hoeveel woningen zijn er in Aalburg

Hoeveel koopwoningen staan er in Aalburg

Hoeveel huurwoningen staan er in Aalburg

Hoeveel woningen zijn er in eigendom van een woningcorporatie in Aalburg

Hoeveel nieuwe woningen zijn er vorig jaar opgeleverd in Aalburg?

Nadat u bovenstaande gegevens heeft bekeken kunt u op wijkniveau nog meer interessante gegevens bekijken. Bijvoorbeeld het aantal inwoners, het aantal gehuwden of aantal migranten in Aalburg.

Algemene informatie over deze gemeente:

Aalburg is een gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland en heeft een oppervlakte van 53,16 kmĀ² (waarvan 273 ha water). Aalburg ligt in het Land van Heusden en Altena.(bron: wikipedia)