Soltecs is een gedegen en betrouwbare leverancier en installateur van zonnepanelen installaties. Het bedrijf uit Oeffelt installeert zonnepanelen in Noord-Oost Brabant, de kop van Limburg en het zuiden van Gelderland. De afgelopen vijf jaar heeft het bedrijf een gestage groei doorgemaakt en vele woningen en bedrijfspanden voorzien van zonnepanelen.

Advies op maat

Soltecs geeft altijd vooraf een advies gebaseerd op de locatie en de wensen van de klant. Hierbij spelen verschillende zaken een rol. De elektra-behoefte en de ligging van het dak bijvoorbeeld. Door uitsluitend te werken met kwaliteitsproducten weet Soltecs zonne-energie installaties van hoge kwaliteit te garanderen.

Zonnepanelen en omvormers

De klant heeft de keuze uit zonnepanelen en omvormers van diverse fabricaten. Bij zichtwerk wordt meestal gekozen voor full-black zonnepanelen. De omvormers die Soltecs gebruikt in woninginstallaties produceren geen geluid. De montagesystemen zijn van hoogwaardig Duits fabricaat en de bekabeling en installatie vindt plaats volgens de geldende regelgeving. Kortom een vertrouwde partner voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand.

Bezoek de website van Soltecs voor meer informatie.