Bent u benieuwd hoeveel huurwoningen er in uw gemeente zijn? Zowel in bezit van beleggers als van woningcorporaties? deWoonwijk.nl heeft een handige tool ontwikkelt waarmee u dit per gemeente kunt opzoeken. Gebruik onderstaande formulier om direct te achterhalen hoeveel huurwoningen er in uw gemeente zijn.

De cijfers die worden weergegeven na gebruik van het formulier zijn afkomstig van het CBS. Het zijn de meest recente gegevens die bij het Centraal Bureau voor de Statistiek bekend zijn. Na het bekijken van het aantal huurwoningen in de geselecteerde gemeente kunt u nog meer interessante gegevens bekijken per woonwijk.

Aantal huurwoningen in de grotere gemeenten

U kunt gebruik maken van bovenstaande selectieveld of u kunt op onderstaande links klikken om direct het aantal huurwoningen te bekijken van de grotere gemeenten in Nederland. Het betreft hier het totaal aantal huurwoningen, dus zowel van woningcorporaties als van overige verhuurders:

deWoonwijk.nl heeft meer interessante gegevens voor u verzameld. U kunt bijvoorbeeld ook kijken wat de totale woningvoorraad in uw gemeente is. Of hoeveel huurwoningen er eigenlijk in eigendom zijn van woningcorporaties.