Linkenlogo.nl maatwerk logo ontwerp

Bent u op zoek naar logo ontwerp voor uw bedrijf of vereniging? Misschien heeft u zelf al geprobeerd een logo te ontwerpen. Of een geautomatiseerde website bezocht waarbij uw bedrijfsnaam van een illustratie wordt voorzien. Maar toch niet helemaal tevreden?

Kies dan voor linkenlogo.nl

Doorloop een paar eenvoudige stappen op de website van linkenlogo.nl. Hier wordt gevraagd naar bijvoorbeeld de doelgroep en de toepassing. Afhankelijk van uw budget kunt u daarna kiezen voor een ontwerppakket. Hierbij gaan echte ontwerpers voor u aan de slag. U ontvangt een reeks concepten waarbij u zelf nog wijzigingsverzoeken kunt doorgeven.

Blijf top of mind

Een herkenbaar en professioneel logo is belangrijk. Bezoekers van uw website zijn visueel ingesteld. Het logo is vaak de eerste afbeelding die ze onder ogen krijgen. Hierbij vormt uw potentiële klant al onbewust een mening over de professionaliteit van uw organisatie.

Binnen budget

Aan het ontwerpen van een logo gaat soms veel communicatie vooraf. Ook tijdens en na een ontwerpproces kan men uitgebreid analyseren. Toch zijn dit vaak de uren die het daadwerkelijk ontwerpen kostbaar maken. Linkenlogo.nl heeft daarom een klein stappenplan ontwikkeld dat dit proces vereenvoudigd. Hierbij worden de ontwerpers geïnformeerd en gaan direct aan de slag. De kosten voor logo ontwerp zijn daardoor ook geen duizenden euro’s maar kunnen beperkt blijven tot € 69,- of € 139,- voor een uitgebreid logo ontwerppakket.

Logo ontwerpen door de ontwerpers van linkenlogo.nl
Diverse logo ontwerpen door de ontwerpers van Linkenlogo.nl

 

Linkenlogo.nl is lid van de woonwijk.nl